Shibari Performance in Tampere, live music


Shibari performance with live music13.2.22 klo 19-21, Olo-Tila, Pispala, Tampere.

Shibari performanssi, sitojana Saara Kantanen, sidottavana Riikka Lehikoinen. Hale Heikkilä fasilitoi tilaa musiikilla intuitiivisesti sello pääsoittimenaan.

Saara Kantasen kinbaku-esitys on laadukas, esteettinen, intohimoinen ja tunteita herättävä. Esityksestä välittyy sitojan ja sidottavan välinen luottamus ja rakkaus.Ohjelma ei sisällä erotiikkaa, väkivaltaa tai alastomuutta, suositusikäraja K18.

Intuisiivisesti toteutetussa äänimatkassa Hale soittaa ja laulaa sekä tuottaa ääntä luoden kaiken, mitä tilassa tapahtuu hetkestä. Äänikuvassa voi soida tunnistettavia melodioita ja rytmejä. Välillä musiikki muuttuu moniäänisyydeksi, jossa jokainen yrittää pitää kiinni omasta tärkeydestään, välillä musiikki soljuu takaisin harmonisuuteen. Kaikki tunteet ja tunnelmat, jotka kuuluvat musiikissa, ovat todennäköisesti myös esityksessä. Show ja musiikki eivät ole erillisiä, ne ovat sama yhteinen kokonaisuus. Äänimatkan aikana perinteiset roolit menettävät merkityksensä, esiintyjät ja yleisö kokevat olevansa sama. Esitys vangitsee katsojan yhteiseen energiaan ja siksi esitykset ovat olleet erittäin suosittuja.

Tervetuloa!


Vastaa

%d