Shibari kurssit kesällä


Kevät on jo pitkällä ja monet tekevät jo kesälomasuunnitelmia.

Tulossa on useita kursseja, joihin voit osallistua yksin tai kaksin. Loma-aikaan on myös mahdollisuus tulla yksityisopetukseen Kurjennokkaan. Meillä on tilalla myös air bnb asunto, jossa pitkältä tulevat voivat edullisesti yöpyä. Kysy lisää email beautyofshibari@gmail.com tai whats app 0503673001

Shibari-sidontaa pareille 20.-21.5.2023, Kurjennokka, Billnäs. Viikonlopun shibari-kurssilla tutustumme köysiin lempeästi turvallisessa ilmapiirissä. Kurssille voi tulla kiinnostuksesta, uteliaisuudesta, kokeilunhalusta, herättämään seksuaalista energiaa. Voit tulla oman rakkaan kanssa tai hyvän ystävän kanssa. Kurssille voi tulla ilman aiempaa kokemusta ja juuri sellaisena kuin olet. Lisää tietoa kurssista https://www.facebook.com/events/735775974792398

Shibari selftie itsesidontaa 1.-2.7.2023, Kurjennokkka, Billnäs. Viikonlopun shibari-kurssilla tutustumme köysiin naiskehollisille tarkoitetussa turvallisessa ympäristössä. Tunnet oman vartalosi, ja siksi sidomme kurssilla itse itseämme. Parhaimmillaan sitominen voi olla terapeuttinen tai meditatiivinen kokemus, se voi parantaa, poistaa jännityksiä tai lukkoja. Lisää tietoa https://www.facebook.com/events/644882684132364

Selftying
Shibari-sidontaa naisille

Vastaa

%d