Shibari-sidonta hoito

120.00

Shibari sidonta hoito 2h. Varaa aika shibarisidontaan beautyofshibari@gmail.com

Kuvaus

Shibari-sidonta 1,5-2h. Sidontaa privaatisti osaavan ja asiantuntevan shibari-ammattilaisen kanssa. Ajanvarauksella beautyofshibari@gmail. Sidonnat lähinnä naisille. Sidontaa myös polttari- tai synttäriyllätyksenä. Kysy myös opetusta ryhmälle tai viikonlopun shibari-retriittiä idyllisessä Billnäsissä.

Sitominen voi olla taidetta, jossa tavoitellaan kauniita solmuja, asetelmia ja esteettistä nautintoa. Sitominen on matka, jossa ajalla ei ole merkitystä, arkiset askareet unohtuvat ja mieli rentoutuu. Köysien sylissä keho tuntuu erilaiselta, aistit herkistyvät, tunteet voimistuvat. Parhaassa tapauksessa sidonnan seurauksena avautuu mielen lukkoja, jokin sisällä liikahtaa, asiat selkenevät ja tapahtuu vapautuminen. 

Kun toinen sitoo ja toinen antaa kehonsa käytettäväksi, tarvitaan äärimmäistä luottamusta molemmin puolin. Sitoja luottaa siihen, että saa tarpeeksi sekä sanallista että kehollista viestintää siitä, miltä sidottavasta tuntuu. Sidottava luottaa siihen, että sitoja haluaa hänelle hyvää ja että hän pääsee halutessaan köysistä pois. Tavoitteita voi olla monenlaisia, ja näistä keskustellaan aina etukäteen. Onko toiveena hellää kosketusta ja lähellä olemista? Haluanko tuntea kipua? Haluanko alistamista tai esineellistämistä? Sidonta toteutetaan aina intuitiivisesti, ilman odotusta lopputuloksesta, matka on tärkein.

Sidontaa voidaan hyödyntää monella tavalla. Köysien kosketus ja sitojan läheisyys saattaa herättää voimakkaita seksuaalisia tuntemuksia ja kiihottumista. Jos oma seksuaalisuus on kateissa, sitominen voi auttaa sen löytämisessä. Sitominen voi nostaa energian korkealle, ja sidottava palaa kotiin euforisessa hyvän olon tilassa, ja pystyy antamaan sitä eteenpäin omalle kumppanille. Jos henkilöllä on traumaattisia kokemuksia menneisyydessä, voidaan kiinnipitotilanne toisintaa turvallisessa luottamuksellisessa tilassa. Sidottavalla on mahdollisuus vaikuttaa sidonnan kulkuun ja tarvittaessa vapautua köysistä milloin itse haluaa.

Sitomista voidaan käyttää myös tilanteissa, joissa halutaan tuottaa turvallista kipua tai painetta. Shibarin pariin on etsiytynyt kroonisista hermostollisista kiputiloista kärsiviä henkilöitä. Köysien tuottama sopiva paine raajoissa on kokeilujen perusteella poistanut hetkellisesti jatkuvan kivun. Köydet ovat auttaneet myös levottomista jaloista kärsivää rauhoittumaan illalla sänkyyn. Nuoren voimakas tarve saada suuria tuntemuksia itsensä vahingoittamisella voisi poistua säännöllisellä shibari-sidonnalla.  Sidonta toteutetaan turvallisessa valvotussa tilassa tuottamalla köysillä sopivasti painetta ja kipua. Sidonta päättyy usein helpotuksen ja onnellisuuden tunteisiin ja lohdulliseen itkuun.

Sitominen on aina sitojan ja sidottavan välinen yhteinen sopimus. Koska sitomisessa on riskejä, sidottava osallistuu sessioon omalla vastuulla. Sitoja on käytettävissä myös sidonnan jälkeen, jos sidottavalla on tarve jakaa tuntemuksia tai sidonnasta käynnistyviä omia prosesseja. Sidottava saa sovittaessa myös laadukkaita kuvia sessiosta jälkikäteen toimitettuna.

Saara Kantanen on Billnäsissä sijaitsevan Kurjennokan emäntä, shibari-sitoja, teatteripuvustaja, käsityöläinen, lampuri. Saaralle shibarista on tullut elämäntapa ja intohimon kohde. Hän järjestää Kurjennokassa sidontakursseja: naisille itsensä sitomista, pareille viikonloppukursseja. Hän sitoo privaatisti myös hoitona. Saara luo turvallisen tilan asiakkaan heittäytyä, kokea ja tuntea. Intensiivisen lattiasidonnan lisäksi asiakkaan on mahdollista halutessaan päästä kokemaan myös suspensioita. Saara osallistuu tänä vuonna useisiin tapahtumiin Suomessa ja ulkomailla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shibari-sidonta hoito”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *