Shibari-sidonta opetus 3h

180.00

Shibari-sidonta opetus 3h

Kuvaus

Shibari-opetus 3h. Sidontaopetusta privaatisti sitomisesta kiinnostuneelle, pareille tekniikkaa ja kommunikointiharjoitusta, mahdollisuus tulla myös yksin ja kokeilla itsensä sitomista. Opetukseen voidaan sisällyttää myös shibari-sidontasessio. Opetus osaavan ja asiantuntevan shibari-ammattilaisen kanssa. Sovi aika opetukseen ennen tuotteen ostamista http://www.beautyofshibari@gmail.com . Kysy myös opetusta ryhmälle tai viikonlopun shibari-retriittiä idyllisessä Billnäsissä.

Sitominen voi olla taidetta, jossa tavoitellaan kauniita solmuja, asetelmia ja esteettistä nautintoa. Sitominen on matka, jossa ajalla ei ole merkitystä, arkiset askareet unohtuvat ja mieli rentoutuu. Köysien sylissä keho tuntuu erilaiselta, aistit herkistyvät, tunteet voimistuvat. Parhaassa tapauksessa sidonnan seurauksena avautuu mielen lukkoja, jokin sisällä liikahtaa, asiat selkenevät ja tapahtuu vapautuminen. 

Parien kanssa keskitytään teknisen sidonnan lisäksi keskinäiseen dynamiikkaan. Kun toinen sitoo ja toinen antaa kehonsa käytettäväksi, tarvitaan äärimmäistä luottamusta molemmin puolin. Sitoja luottaa siihen, että saa tarpeeksi sekä sanallista että kehollista viestintää siitä, miltä sidottavasta tuntuu. Sidottava luottaa siihen, että sitoja haluaa hänelle hyvää ja että hän pääsee halutessaan köysistä pois. Tavoitteita voi olla monenlaisia, ja näistä keskustellaan aina etukäteen. Onko toiveena hellää kosketusta ja lähellä olemista? Haluanko tuntea kipua? Haluanko alistamista tai esineellistämistä?

Sidontaa voidaan hyödyntää monella tavalla. Köysien kosketus ja sitojan läheisyys saattaa herättää voimakkaita seksuaalisia tuntemuksia ja kiihottumista. Jos oma seksuaalisuus on kateissa, sitominen voi auttaa sen löytämisessä. Sitominen voi nostaa energian korkealle, ja sidottava palaa kotiin euforisessa hyvän olon tilassa, ja pystyy antamaan sitä eteenpäin omalle kumppanille. Jos henkilöllä on traumaattisia kokemuksia menneisyydessä, voidaan kiinnipitotilanne toisintaa turvallisessa luottamuksellisessa tilassa. Sidottavalla on mahdollisuus vaikuttaa sidonnan kulkuun ja halutessa vapautua köysistä milloin itse haluaa.

Sitomista voidaan käyttää myös tilanteissa, joissa halutaan tuottaa turvallista kipua tai painetta. Shibarin pariin on etsiytynyt kroonisista hermostollisista kiputiloista kärsiviä henkilöitä. Köysien tuottama sopiva paine raajoissa on kokeilujen perusteella poistanut hetkellisesti jatkuvan kivun. Köydet ovat auttaneet myös levottomista jaloista kärsivää rauhoittumaan illalla sänkyyn. Nuoren voimakas tarve saada suuria tuntemuksia itsensä vahingoittamisella voisi poistua säännöllisellä shibari-sidonnalla.  Sidonta toteutetaan turvallisessa valvotussa tilassa tuottamalla köysillä sopivasti painetta ja kipua. Sidonta päättyy usein helpotuksen ja onnellisuuden tunteisiin ja lohdulliseen itkuun.

Saara Kantanen on Billnäsissä sijaitsevan Kurjennokan emäntä, shibari-sitoja, teatteripuvustaja, käsityöläinen, lampuri. Saaralle shibarista on tullut elämäntapa ja intohimon kohde. Hän järjestää Kurjennokassa sidontakursseja: naisille itsensä sitomista, pareille viikonloppukursseja. Hän sitoo myös privaatisti hoitona.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shibari-sidonta opetus 3h”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *