Täydellinen TK 10.12.2023

200.00

Täydellinen takate kote, TK workshop su 10.12.2023 Kurssipaikka: Kurjennokka, Billnäs Ohjaaja: Saara Kantanen Hinta: 200€/pari (opetus ja lounas Kurjennokassa)

Kuvaus

Täydellinen takate kote, TK workshop su 10.12.2023

Kurssipaikka: Kurjennokka, Billnäs

Ohjaaja: Saara Kantanen

Hinta: 200€/pari (opetus ja lounas Kurjennokassa)

TK workshopissa keskitymme TK:n tekemiseen. Keskustelemme tämän sidonnan riskeistä ja vaihdamme ajatuksia erilaisista tavoista toteuttaa TK. Opettelemme kurssilla Naka TK:n ja sen pienimmätkin yksityiskohdat. Tämä TK on osattava täydellisesti, jotta se on toimiva. Naka TK on Saaran kokemuksen mukaan turvallisin ja soveltuu useimmille malleille ja useimpiin suspensioihin. Perus TK:n lisäksi teemme myös stemmillisen TK:n ja mahdollisesti myös low hands TK:n. Saara on oppinut Naka TK:n kolmen opettajan opastuksella (viralliset Naka tyylin KinbakuLuxuria opettajat, RopeTales ja CamulaRopes) ja harjoitellut sen käyttöä suspensiossa reilusti yli sata kertaa. Naka TK on myös esteettisesti kaunis ja perinteinen japanilainen sidonta. Jokainen köysi on oma tarinansa.

TK:n lisäksi opimme turvallisen suspensiolinjan kiinnittämisen ja muutaman eri suspension. Suspensiot voi toteuttaa sekä lattialla semisuspensiona tai ilmassa full suspensiona. Kaikki suspensiot tehdään Naka TK:n kanssa. On tärkeää ymmärtää oma taitotaso ja edetä sen mukaan. Huomioimme hermovaurioiden mahdollisuudet ja mallit saavat tietoa oman kehon kuuntelusta ja käsien hermostuksen tarkistamisesta.

Kurssi on tarkoitettu niille, jotka ovat sitoneet jo ainakin vuoden säännöllisesti. Sitojalla pitää olla perussolmut hyvin hallussa (single- ja double collumn tie, counter tension, x-friction, futomomo). Mallin pitää pystyä viemään kädet ristiin selän taakse, olkapäissä ei saisi tuntua kipua ja aiemmista vammoista tai hermovaurioista tulisi olla riittävän kauan aikaa. Mukaan tarvitset miellyttävät vaatteet, joiden päälle helppo sitoa (trikoot tms.) Köydet tuntuvat parhaiten paljasta ihoa vasten, joten voit halutessasi ottaa myös sopivat alusvaatteet. Ota myös omat köydet mukaan (min. 6 x 7-8,5m).

Kurjennokka sijaitsee Billnäsissä, idyllisessä maalaismaisemassa. Hirsitalon syleilyssä saat rentoutua ja viettää unohtumattoman päivän. Vastaan mielelläni kaikkiin kurssia koskeviin kysymyksiin puhelimitse 0503673001 tai sähköpostilla beautyofshibari@gmail.com. Sitovat ilmoittautumiset ja maksu Kurjennokan verkkokaupassa. Kurssimaksu palautetaan ainoastaan sairauslomatodistusta vastaan.

Mukaan mahtuu kuusi paria. Tervetuloa! Odotuksella, Saara

Aikataulu:

Sunnuntai

Klo 10.30 saapuminen Kurjennokkaan

Klo 11-14.00 TK, tekninen osaaminen ja turvallisuus

klo 14-15 keittolounas

Klo 15-18.00 TK suspensiot

Kurjennokassa eletään luonnonmukaista elämää, eläimiä ja luontoa kunnioittaen. Puutarhan ja metsän antimet hyödynnetään vuodenkierron mukaisesti. Kurjennokassa arvostetaan perinteisiä käsityötaitoja, ja pariskunta opettaa oppimaansa eteenpäin oppipojille/tytöille erilaisten kurssien muodossa. Molemmille perinteiden ja taitojen säilyminen on kunnia-asia.

Saara Kantanen on Kurjennokan emäntä, sitoja, teatteripuvustaja, käsityöläinen, lampuri. Saaralle shibarista on tullut elämäntapa ja intohimon kohde ja päivätyö. Hän järjestää Kurjennokassa Billnäsissä sidontakursseja: naisille itsensä sitomista, pareille viikonloppukursseja, sidontaa myös privaatisti.

Jarno on erikoistunut japanilaiseen tatuointiin, mutta myös kulttuuriin, taiteeseen ja mytologiaan. Shibari on luonnollinen jatkumo esteettiselle tutkimusmatkalle. Sidonnat ovat japanilaiseen tyyliin yksinkertaisia ja kauniita. Jarnolle rooli sitojana on luonnollinen. Hän ottaa rohkeasti tilanteen hallintaansa, ja pystyy viemään sidottavan erilaisiin tunnetiloihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Täydellinen TK 10.12.2023”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *